Vinn penger mens du er på tur i marka

Er du glad i betting? Er du også glad i å komme deg ut på tur? Hva med å kombinere disse to? Det at vi liker en ting, trenger ikke å bety at vi må utelukke an annen. Noen ganger kan det være vanskelig å motivere seg for å komme seg ut på tur og trene, og da kan det gjøre seg med litt ekstra motivasjon. Hva med å ta med spill og moro på tur?

Hvorfor nettcasino er bedre for miljøet

Det er lov å være litt kreativ, og gjøre noe helt annerledes iblant. En ide er å gi deg selv spilletid som motivasjon for å komme deg ut i naturen. Du kan enkelt og greit ta med deg telefonen eller nettbrettet i sekken, og ta sjekke de gode odds tips når det er pause. Hvor morsomt er det ikke med litt spill og underholdning mens du nyter matpakken og tursjokoladen?

Enda gøyere er det om du vinner en stor gevinst mens fuglene kvitrer rundt deg. Dette kan fort motivere deg for å legge ut på enda lenger turer, for så å få spille på sport når du er fremme. Vi har en bra turistforening i Norge, som gir oss mulighet å leie hytter i marka, når vi er på lengre turer. Også på en av disse kunne ta passet fint med litt sport og spill.

Det å motivere oss selv, ved å gi oss selv belønninger er svært effektivt. Når du vet du har en premie i vente, er det mye lettere å gjøre ting en syns er kjedelig, eller ikke føler for. Dette gjelder enten det er husarbeid, reparasjon av et skap eller trening som bør bli gjort. Om vi spiller på lag med oss selv, og vet hva som motiverer oss, kan vi få til mye mer enn vi ellers ville gjort.

Det går mot kortere dager

Det å komme seg ut i skog og mark er deilig. Selv om de kaldere årstidene er i vente nå, er det å komme seg ut viktig. Jo lenger vi kommer mot vinter, jo kortere blir dagene, og jo mindre sollys får vi. Det kan fort føre til at vi bli slappe og uopplagte, og får en mangel på sol-vitaminet vitamin d. ved å komme oss ut i soltimene unngår vi at dette blir et problem.

For noen er små korte turer det de rekker, mens andre får tid til lengre turer i skog og mark. Husk at alt teller, og om du kun har tid til en kort tur, så er det mye bedre enn ingenting. Her må vi være snille med oss selv, og være fornøyd med det vi får til. I helgene kan vi kanskje få til noen lengre timer ute i skog og mark. Det vil du takke deg selv for, når uken starer for fullt igjen.

Spesielt i disse dager er det viktig at vi sørger for å ha et sterkt og godt immunsystem. Det vil holde oss frisk gjennom vinteren, og unngå at vi lett plukker opp virus eller andre bakterier. Å få frisk luft og mosjon ute i marka fører med seg mange fordeler.

Noen av disse er en sterkere kropp, mindre stress i hverdagen, mer fleksibilitet i kroppen og et bedre immunsystem. Dette er ting vi alle ønsker oss, så her er det ingenting å lure på. Få på uteklærne og kom deg ut på tur du og!

Written by Villmarksnett