Nytt hus? Du må vite disse 3 tingene

Når du kjøper et nytt hus, er det mange forskjellige ting å være klar over. Det handler om å holde tungen rett i munnen din. Hvis dette er første gang du kjøper et hjem, bør du lese her.

Før du kjøper, sjekk ut alt

Når du kjøper et hus, er de en masse som du bør sjekke. Før du kjøper, bør du sjekke om det er restriksjoner på de lokale planene, om det er godkjent for boliger, om det er på forurenset grunnlag, om taket er solidt eller må byttes ut, om fjernvarmen er dyr, om det kan bli oversvømmelse, fuktighet i kjelleren eller badet. Dette er bare noen av tingene du bør sjekke før du kjøper et nytt hus.

Den moderne innredningen i farger

Når huset er kjøpt, er det tid for innredningen. Her er det vanskelig å vite hva som skjer i tide, for å få det mest perfekte og nydelige huset for deg. Malingen kan være et godt sted å starte. I 2018 var det veldig populært med grønn på både puter, skap, hyller og dette vil fortsette. Farger er fortsatt populære, og i 2019 fortsetter denne trenden alltså. Nå er det imidlertid flere alternative pastellfarger som har gjort fremskritt. Det er myke farger som gir en svak farge og her er rosa en stor hit. I 2018 var lilla også en stor suksess til sofaen, pulver og tepper. Den moderne i den fortsetter med fokus på firkantede store harde sofaer, som også kan brukes som bord hvis du legger en fin glassplate over. Glass er faktisk fra å være populært i 18 og vil fortsatt gå igjen i de fleste hjem.

I tillegg har kontraster blitt populære. På badet kan du ha fliser i en farge som rosa og en vegg i en helt annen farge som ikke stemmer overens, men egentlig gjør det i perspektiv. Det er det «stygge» som blir fint. Det er fortsatt i ferd med å skille seg ut, og her vil du gjøre det bra. Farger er inne og de fortsetter. Velour er fortsatt en stor hit, i alt fra stoleklær til sofaer til klær.

På kjøkkenet kommer det tilbake til naturen. Her vil designen fortsette elegant med inspirasjon fra Norden, med sjøblå, brent grønn, skoggrønn og bladrød. Den gir et rustikt, men elegant utseende.

Georg Jensen Damask kan du finne et helt univers av ting til hjemmet som gjør hjemmet ditt kjempefint og estetisk tiltalende.

Nye kolleksjoner i hjemmet

Produkter i hjemmet gjenspeiler hvem du er, du vil derfor synes å være elegant, men til klare priser kan det være gode ideer å laste ned fra nye samlinger, fra blant annet Coop kan du finne vakre velour-puffer, store grønne planer og messing som går bra inn i ethvert hjem. Enkelt og elegant!

Planter er fortsatt en hit, og du kan finne mange gode kvaliteter i grønne planter som gir hjemmet mer liv og løfter det. Samtidig har veggdekorasjoner gått til personlige bilder og fine mosaikker. Personlige bilder kan bestilles fra hjemmet ditt via en app som lager din egen kunst. Denne appen heter Mixtiles og perfekt for deg som vil ha personlige bilder som du kan henge opp og flytte rundt ettersom det passer deg.

Den vanskelige tingen med et nytt hjem er å ha råd til alle tingene du drømmer om. Det bør imidlertid ikke være noen grense for dine ønsker, og det er en investering å få hjemmet til å se bra ut ettersom du tilbringer mye av din dyrebare tid der. Lån penger på LåneMatchBanks og få hjelp til å gjøre drømmene dine til virkelighet i ditt nye hjem.

Når du har et helt nytt hus, kan du også vurdere om det er på tide å skaffe en fin bil. Finn inspirasjon og utstyr som Eibach senkesett til din nye bil på billig-senkesett.no.

Written by Villmarksnett