En drivende god turskildring fra en sommer i Børgefjell

En drivende god turskildring fra Børgefjells ville natur og Sven Rickard Møller. Mannen bak nettsiden Teltlivet.no. Det er ikke ofte jeg kommer over turskildringer av dette formatet. Med stø og ettertenksom hånd har Sven Rickard Møller forfattet en turskildring fra Børgefjell i tre deler spekket med ville bilder, naturskildringer,  tanker og betraktninger. 

Jeg liker spesielt godt at han tar utgangspunktet i sine egne tanker og betraktninger uten å forkynne «vedtatte» sannheter. Ingen skråsikre råd her. Ingen fasiter og fakta hugget i stein. Bare gjennomtenkte vurderinger og observasjoner i flere lag. Turskildringen fra Børgefjell i tre deler er et slarkete vindu på gløtt inn i hodet til en erfaren villmarking. Jeg liker at lærdom blir videreført i denne formen. Det blir som å gå ved siden av å ta inn med alle sanser.

Turskildringen fra Børgefjell i tre deler er et slarkete vindu på gløtt inn i hodet til en erfaren villmarking

Noen tips til deg som er ung og uerfaren og skal lese Sven Richard Møllers turskildringer. Se deg godt rundt i hans betraktninger, her er det mye å hente. Bildene er et kapittel for seg og ligger godt over gjennomsnittet i vanlige turblogger. Legg spesielt merke til valg av vinkler, utsnitt, komposisjon og vekslingen mellom detaljer og oversiktsbilder. Her er det mye å bli inspirert av for vordende naturfotografer. God «tur» :-)

En sommer i Børgefjell ( Del 1 )

En sommer i Børgefjell ( Del 2 )

En sommer i Børgefjell ( Del 3 )

Jeg liker spesielt godt at han tar utgangspunktet i sine egne tanker og betraktninger uten å forkynne «vedtatte» sannheter. Ingen skråsikre råd her. Ingen fasiter og fakta hugget i stein.

Legg spesielt merke til valg av vinkler, utsnitt, komposisjon og vekslingen mellom detaljer og oversiktsbilder.

Se deg godt rundt i hans betraktninger, her er det mye å hente.

Sven Rickard Møller og teltlivet.no i sosiale medier:

 

Written by Villmarksnett