Hvordan Opprette et minimalistisk, moderne bad

Se for deg dette: en skinnende hvit vask, fri for ubrukte produkter og toalettsaker. Rene, enkle overflater; minimalt design. Ikke en tannbørste eller en flaske hårspray eller skittent håndkle i sikte …

Lyder dette som ditt bad? (Nei, det trodde jeg ikke.)

Men her er saken – å oppnå denne typen moderne bad er virkelig mulig. Hvis du føler at du blir oversvømmet med rot hver gang du går inn på badet ditt (og du ikke takler synet av det lenger!), kan det være på tide å bevisst konvertere ditt uorganiserte bad til et mer minimalistisk miljø med et mer moderne preg.

Første ting er først, skjønt …

Hva er et minimalistisk, moderne bad?

Flott spørsmål! Minimalisme, når det gjelder hjemmet, innebærer ganske enkelt at du rydder opp i rotet rundt deg og blir kvitt overflødige møbler, aksentdynamikk og dagligdags søppel. Overflatene holdes rene og enkle, bokhyller er ikke fulle av dilldall, og veggene er ikke papiret med tonnevis av utskrifter og kunstverk.

Minimalisme handler om å holde seg til det viktigste – for eksempel vil et minimalistisk soverom ha nødvendig seng og enkelt nattbord, men det handler om det! Ingen hauger av klær, ingen stabler av diverse papirer – akkurat det du absolutt trenger å være varm, trygg og komfortabel i livet.

Her er noen av de viktigste kjennetegnene til et minimalistisk boareal, uansett hvilket rom i huset vi snakker om.

Mangel av overflødige møbler:

I et minimalistisk rom handler det om enkelhet – det betyr ingen møbler bare for å ha møbler. Hei, noen ganger, en sofa og salongbord (og kanskje en bokhylle eller to) er alt du trenger for å komme forbi!

Kvalitetsgjenstander, ikke billig dilldall:

Dette er definitivt en av de største prinsippene om ekte minimalistisk levestil. I stedet for å fylle et hjem med impulskjøp og (la oss være ærlige) ting vi alle føler seg presset til å kjøpe, vil en minimalistisk plukke ut et par ting som han eller hun virkelig elsker – og det er det. Kvalitet over kvantitet er ditt nye mantra!

Ryddig, organisert arrangement:

Et av de mest tiltalende biproduktene ved å omgjøre badet til en mer minimalistisk plass er hvordan organisert du føler deg etter det. Det handler om rene arrangementer – å holde ting pent bortgjemt, slik at rommet ditt føles uten rot.

Hvordan lager jeg et minimalistisk bad?

Føler du overbevist om at du vil gi minimalisme en sjangse? Rått! Badet er et fantastisk sted å begynne ditt første skritt til enkelt levekår. Her er noen tips for å komme i gang med å lage ditt minimalistiske moderne bad:

Bli kvitt de fleste av produktene dine

Det er alvorlig på tide å gi slipp på dine syv flasker body lotion og det tilfeldige sortimentet av sminke du aldri bruker. Å ha et minimalistisk moderne bad innebærer å ha en av alt – en flaske sjampo, en flaske balsam, etc. Dette er ikke en skjønnhetsdødsdom; det betyr bare at du fjerner all unødvendig rot i livet ditt! (Ja, din samling av spesielle såper er rot.) Husk, det handler om å kun ha det viktigste.

Kutt bort unødvendig dekorasjon

Beklager, ingen dekorative skjelldyr tillatt. Målet her er å skape enkel, ren, hvit plass – uten unødvendig innredning. Ditt moderne bad er sannsynligvis et av de minste rommene i hjemmet ditt, så nesten alle ekstra dekorasjoner skal bare få det til å føle seg veldig rotete (og i tillegg uorganisert). Velg en eller to dekorative elementer som du absolutt elsker, og det vil ikke skare overflatene.

Invester i noen glasskrukker

Glasskrukker (eller et annet lagringsverktøy) er perfekt for å holde orden over ting som du ikke vil ha spredt over vasken din, eller til og med i medisinskapet. Husk at badet ditt skal være fri for rot, selv om det ikke nødvendigvis er synlig.

Klare og avgrensede overflater

Uansett hva du gjør, må du holde alle overflater klare. Å gjøre en innsats for å gjøre denne lille tingen, vil gjøre hele forskjellen i verden! Uansett hva du må gjøre for å sikre at overflatene dine holder seg uklare, gjør du det. Dette er viktig for hvert minimalt bad.

Hold det rent

Motstå trangen til å kaste håndklær eller klær på gulvet. Renslighet er nøkkelen. Og bortsett fra ikke å kaste håndklær på gulvet – ta et øyeblikk ut av dagen for å raskt tørke over overflater og toalettet. Det vil gi ditt bad den ekstra rene, friske følelsen!

Written by Villmarksnett