Hvordan forstår man at en kvinne vil bli en god kone?

Hvis en jente har aldri vært noens kone, er det ingen som vet hva det vil være, og hvis hun var gift, kan vi bare si hvilken kone hun var med den mannen. Vi møter noen og hun (eller han) trekker ut av oss enten det beste eller … alt annet. Med å ha startet forhold med en kvinne, ser man ikke hennes vesen, men det hva man ønsker å se, og det bildet som hun prøver å vise.

Hver mann i verden drømmer om en kvinne som ville være hans kone og venn og elskerinne, og en god mor for deres barn. Den ideen han står opp og går til sengs med er helt viril: “Finn noen å  dele livet med, din heldiggris – jeg skal hitta en framtida fru. Tross alt (det faktum at det ikke er noen ideell kone inklusive) er det noen regler som man bør huske når man blir kjent med jenter og velger en kone.

Holdningen til barn

Dette er et svært viktig punkt å legge merke til. Når det gjelder barn, særlig små, se på hvordan hun oppfører seg og hva hun sier, hvordan hun reagerer når noen andres lile barn gråter, om hun blir irritert av dette og begynner å ikke kontrollere sine ord og gjerninger. Hvordan ser hun fremtiden når det gjelder graviditet og barn? Etter alt dette kan du komme til en konklusjon for deg selv om din fremtidige kone vil være ej god mor.

Hennes venner

Det er også nødvendig å legge merke til venner og fremtidige kjærester til din fremtidige kone. Vanligvis faller interessene til venner sammen, og det kan fortelle deg ganske mye om det du bør vente fra henne etter deres bryllup.

Husholdningen

Liker hun å lage mat eller ikke? Hva om å stelle huset og sånne ting?  Hvis det er ikke hennes favoritte aktiviteter, så er det svært sannsynlig at du skal drive med husholdningen selv.

Gener og arvelighet

Når man møter en jente, må man se oppmerksom på hvem foreldrene hennes er. Fordi hvis de er alkoholikere eller noe enda verra, skal det ytre seg før eller senere, og det kan også komme opp  lidenskap for dårlige vaner. Mer enn det, er det en risiko at denne lidenskapen oppstår under graviditeten, og da skal barnet deres lide meget mye.

Ikke ”ditt problem”, men “våre problem”

Når det er et problem, er det viktig å løse det sammen.  Det er ikke bare mannen som påtar  seg alt, mens kvinnen er ikke i stand til å gjøre noe og hjelpe med noe eller later som om det som skjer  ikke vedkommer henne i det hele tatt. Bli oppmerksom på dette.

Det er lett å være seg selv med henne

Svært ofte bærer man en maske  foran sin kjæreste. Det er fordi man er redd for å skuffe henne med seg selv. Svar ærlig på spørsmålet – kan du være med henne det menneske som du egentlig er? Masken er et hykleri, som ødelegger ambisjoner i forholdet.

Men her er vårt hovedråd. Sterke familiebånd begynner med en enkel regel: mindre krav til en annen, mer til seg selv. Det er tegn på godt vær, men det er ingen tegn på hvem en person vil bli til, ved å leve med en ektefelle.

Written by Villmarksnett