Turist i eget land

Etter to år med pandemi var du kanskje reiseklar som aldri før. Endelig skulle du ut og oppleve verden. Men, hvis du var en av de heldige som klarte å få et pass i tide, var du kanskje også en av de uheldige som fikk flyet kansellert på grunn av flystreiken. Det skal jammen meg ikke være lett å reise på ferie til utlandet i år heller, så hvorfor ikke benytte deg av sjansen til å være turist i eget land?

Opplev Norges vakre natur

Norge byr på en helt fantastisk vakker natur. Du får alt fra fjell til fjorder, og det finnes ikke mangel på enestående steder som er verdt å besøke. Det er rett og slett bare å pakke med seg telt og sovepose, finne frem kartet, og sette seg i bilen. Har du en stor bil, kan du med fordel ta med deg litt mer luksuriøse ting for å gjøre camping om til glamping. Med glamping kan du nyte late dager på en solseng nede ved vannet når du trenger en pause fra all kjøringen, for det er også viktig å ta seg tid til å nyte stedene du først besøker.
Hvis du tar turen innom de typiske naturattraksjonene vi har i Norge, kan du allerede nå se for deg å nyte en deilig softis på en hagebenk i en av de mange fine parkene du vil oppdage på din vei. Det som er fascinerende med norsk natur er at den er så forskjellig fra landsdel til landsdel, derfor kommer du ikke til å angre på å legge turen nordover om du er fra sør, og omvendt.

De typiske turiststedene du ikke vil gå glipp av

Vi har noen klassiske turiststeder du absolutt ikke vil gå glipp av om du først skal sette av tid til å oppleve Norges natur. Vi har selvfølgelig Lofoten, som om sommeren bugner over av nysgjerrige turister. Der finner du like vakre strender som du finner på en eksklusiv ferie i utlandet. I sør kan du surfe på Lista, klatre i setesdalen eller oppleve skjærgården i Grimstad.  
Det er ikke mangler på tilbud, den eneste som setter begrensningene er deg selv. Så, nå er det bare å finne frem kartet, merke av hvilke steder du ønsker å besøke, og deretter sette deg i bilen. La tankene vandre, og nyt tidenes sommer som turist i eget land.

Written by Villmarksnett