Planlegg en naturferie i Europa

Europa er fylt med fantastiske destinasjoner og uforglemmelige naturopplevelser. Her kan man oppleve det meste av natur, fra norske fjorder, greske småbyer, spanske strender og østeriskes alper. Den perfekte ferien kan derfor holdes i Europa, særlig om du er glad i natur.

Stå på ski i alpene

Hvis du er glad i å stå på ski, så er de østerrikske alpene et absolutt krav for reisen din. Fjellrekken som strekker seg over deler av midt og Sør-Europa er kjent over hele verden for å være blant de beste stedene å stå på ski. Her vil man møte kongelig natur som er ulik noen annen. Dessuten finnes det hyggelige små byer og afterski plasser med mye liv. Om sommeren kan man være vitne til noe av det grønneste man har sett i sitt liv, rett ut fra Sound of Music.

Start ferien i Norge

Et stopp på reisen må nesten være Norge dersom man skal få med seg det beste av Europeisk natur. Her har vi mange unike naturperler som lett kan ta pusten fra deg. Det fine med norsk natur er at det finnes fantastiske steder over hele landet. Enten om du vil oppleve nordlyset i Finnmark, eller den flotte kysten på Sørlandet. Norge har noe for enhver smak, og flere nordmenn ønsker å oppleve sitt eget land.

Nyt dagene på vingård i Toscana

Hvis du nå lyster på litt varme, og helt annerledes omgivelser, så kan turen gå videre til Toscana for å besøke deres mange vingårder. Her har man mulighet for å bo på en autentisk vingård, og lære hvordan sankingen og produksjonen fungerer. Her får man litt ekstra luksus i reisen sin, og kan bo i historiske flotte omgivelser ulikt noe annet man har opplevd.

Surf på den unike kysten i Portugal

Algarvekysten i Portugal er verdenskjent for sine fantastiske strender, og interessante kystlinje. Her vil man kunne oppleve høye klipper og fjell, og mange gjemte strender i grottelignende omgivelser. Det er utrolig spennende bruke tiden sin langs kysten her, enten om man liker å klatre, surfe eller bare trenger å slappe av i solen.

Written by Villmarksnett