Gratis spill på nett – for deg som elsker dyr

Det er fortsatt noen som tror at det er nødvendig å betale massevis av penger for å få lov til å benytte spilleautomater på nett, men ingenting kunne være lengre fra sannheten. Det er selvfølgelig viktig å spille ansvarlig, men spesielt på spilleautomater finnes det både mulighet å prøve ut spillet helt gratis og dessuten ofte gode bonuser som kan gi ekstra spill uten kostnad. Selv før du eventuelt har logget inn på et nettkasino, kan du helt enkelt velge alternativet for å «spille gratis», «spille med lekepenger» eller tilsvarende. Da kommer du rett inn på spilleautomaten, og kan prøve ut alle funksjoner. 

Den eneste forskjellen mot spill med ekte penger er at du selvfølgelig heller ikke vinner ekte penger. Likevel kan dette være en flott mulighet å både ha det skikkelig gøy, og dessuten øve opp dine ferdigheter på spilleautomatene? Selvfølgelig spiller flaks en stor rolle når man spinner hjulene, men på mange automater bør man også spille litt taktisk i forhold til for eksempel hvordan man velger å bruke gratisspinn og ekstrafunksjoner. Nå er også Magnus Carlsen ny ambassadør for Unibet, så der kan du definitivt forvente deg mye spennende innhold fra en verdens flinkeste sjakkspillere – en mester på taktisk spill. Så hvilke gratis spilleautomater kan anbefales til deg som elsker dyr?

Spill med dyrene som er akkurat dine favoritter

Med tanke på at det finnes tusenvis av spilleautomater på markedet, så er det ikke rart at det er mulig å velge mellom automater med nesten hvilket dyr som helst i hovedrollen:

  • Mega Moolah er en velkjent spilleautomat med tema afrikanske dyr, og dessuten en progressiv jackpot. Det er kanskje mulig å tro at «Moolah» da er et eller annet eksotisk dyr, men det er faktisk så enkelt som engelsk slang for penger. Denne automaten har mange år på nakken, og har kanskje ikke det mest banebrytende designet, men hyggelige giraffer, løver og gnuer kombinert med gigantisk jackpot er en vinnende oppskrift. Det blir nesten som en liten safari fra din egen stue.
  • 1 Can 2 Can er en spilleautomat som skulle kunne få mange oversettere å få grå hår. Ved første blikk er det litt vanskelig å forstå hva dette navnet egentlig handler om, før man skjønner at det er de eksotiske fuglene tukaner («toucan» på engelsk, og da altså samme uttale som «2 Can» på engelsk) som er tema. Nextgen Gaming hadde virkelig en kreativ dag på jobben når de fant på dette navnet. Denne spilleautomaten har et relativt klassisk format, med 5 hjul og 25 gevinstlinjer. Ta sjansen å oppleve en fugl som du vanligvis må reise til for eksempel eksotiske hoteller i Costa Rica for å møte.
  • Dolphin’s Pearl har et enklere navn, her skal vi selvfølgelig ned under vannoverflaten. Det er ikke bare delfiner du vil møte der, men også hummere, sjøhester, rokker og mange andre nydelige sjødyr. Her finner du selvfølgelig både wild- og scatter-symboler, og maks gevinst er dessuten relativt høy.
  • Cats and Cash har også en enkel tittel, og med tanke på hvor mange katteelskere det finnes der ute bør denne spilleautomaten bli manges favoritt. I tillegg til grunnspillet finnes det også to ekstra spill, der du kan prøve ut enten lykkehjul eller en sorts kopi av Deal or no deal.

Husk som nevnt innledningsvis at du kan prøve ut alle disse spilleautomatene helt uten kostnad, bare velg alternativet for å spille uten å benytte ekte penger. Hvis du vil prøve lykken med noen kroner innsats, lønner det seg å dra nytte av bonustilbud med ekstra penger og gratis spinn. Da får du mest mulig spill for pengene.

Written by Villmarksnett