På denne måten kan du øke kjæledyrets sikkerhet

Å være kjæledyrseier kan være både gledelig og givende, men for mange eiere kan det også bety en konstant bekymring for at kjæledyret ditt også løper bort eller forsvinner. Hundrevis av kjæledyr forsvinner hvert år, og flere blir aldri funnet. Det kan være at kjæledyrene blir stjålet eller at de stikker av ved en feiltakelse. Uansett, det er en fryktelig opplevelse for eieren.

De fleste dyreeiere ville gjort alt for å holde kjæledyrene sine trygge og sikre hele tiden. Mange vil også være på den sikre siden og sørge for å beskytte kjæledyret sitt før det forferdelige skjer. Det kan imidlertid være vanskelig å holde et øye med dyret ditt til enhver tid, for eksempel når det er løst ute. Derfor kan det være verdt å kjøpe en GPS -tracker, enten det er en hund, katt, hest eller annet dyr, det er uvurderlig om noe skulle skje. Dette lar deg se på avstand hvor dyret ditt er og om det kommer for langt unna.

MiniFinder tilbyr GPS -trackere som muliggjør effektiv sporing av hunder, katter, hester og andre dyr i sanntid. Atto Pro -trackeren deres er lett å montere på et halskjede og er i dag den dyretrackeren som fungerer best, hvis du ønsker et holdbart og holdbart produkt. Det muliggjør flere funksjoner som gjør hverdagen enklere og lar deg som kjæledyrseier holde oversikt selv på avstand. For eksempel kan du gå inn i et område du anser som trygt. Hvis dyret forlater området, vil du motta en alarm i mobilen. Du kan også lytte til dyret ditt direkte på banesenderen. I tillegg er den 100% vanntett og betyr at du ikke trenger å bekymre deg for regn eller glade hunder.

Sporingssensorer kan ikke bare vise dyrets eksisterende posisjon, men posisjonsdata lagres i ett år. Historien kan lastes ned om nødvendig og brukes til å lære mer om dyrets bevegelsesmønster, eller for å se hvor lange avstander du vanligvis går. Fremfor alt er det et effektivt sikkerhetstiltak som sparer mye energi og bekymring. Skulle dyret ditt forsvinne, kan du se posisjonen direkte i mobiltelefonen, noe som gjør det mye lettere å finne det riktige dyret. Selv om dyret blir stjålet, kan du dele politiets posisjonshistorikk, som kan bestemme arbeidet deres og få dyret trygt hjem igjen.

GPS tracker for hund, katt og andre dyr fra MiniFinder

Written by Villmarksnett